Helpdesk

 

Vraagbaak (FAQ)

Kijk in onze vraagbaak of het antwoord op uw vraag direct beschikbaar is.

 

Handleidingen

Kijk in de lijst met beschikbare handleidingen, instructiebladen en formulieren of daar tussen zit waar u naar op zoek bent. Alles is te downloaden in PDF format.

 

Programma updates voor lokale gebruikers

Heeft u ConsultManager op uw eigen computer geïnstalleerd, dan kunt u hier kleine updates downloaden. Wanneer een nieuwe update beschikbaar is, krijgt u daar via een mailing bericht van. N.B. Heeft u ePraktijk, dan hoeft u niet zelf updates te doen, deze worden voor u gedaan en u krijgt daarvan bericht.

 

Vragen voor de helpdesk

Maak gebruik van ons helpdesk formulier of stuur een e-mail naar helpdesk@managewarepro.nl  Dit is de standaard manier om vragen of problemen aan ons door te geven. De vragen komen binnen in een centraal systeem en worden zo snel mogelijk door een van onze medewerkers beantwoord. Meer dan 50% van de vragen wordt binnen 4 werkuren beantwoord, meer dan 95% van de vragen binnen 1 werkdag.

 

Telefonisch contact

De helpdesk is telefonisch bereikbaar op 030-692 5701 voor dringende vragen en problemen op werkdagen van 08.30 – 18.00 uur. Krijgt u bij drukte het antwoordapparaat, probeer het dan later nogmaals of spreek een boodschap in, vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Wij nemen de gestelde vraag zo spoedig mogelijk in behandeling en nemen met u contact op.